Daar ben ik weer …

Hallo allemaal,

Jullie zullen wel denken, de nieuwigheid van deze wereld is er vanaf, Lola heeft niets meer te melden ... Nou niets van waar hoor, maar ik was o zo druk met het ontdekken en verkennen. Zo druk dat Pappa en Mamma er geen tijd voor hadden om mij te helpen met mijn Site. Ook bij opa Max ging het niet goed, want wij probeerden regelmatig dingen te versturen en dan kregen we vaak de melding "Lolahuibers.nl cannot be found try later". En dan hadden we alles klaar, maar konden we niet verder. Ik denk dat opa maar een nieuwe computer moet kopen. Want dan heeft niemand meer ergernis. En opa zegt ook dat het beestje ook al weer 10 jaren oud is. Maar goed zoals je ziet - we zijn er weer en misschien heeft opa het gerepareerd of een nieuwe gekocht hoe dan ook - wij hebben een heleboel foto's en filmpjes verzameld en ik kan mijn verhaal kwijt.

Afgelopen weken heb ik heel erg veel last gehad met ademhalen en dan had ik het warm en koud, ook mijn tandjes zijn weer aan het groeien en dat is zo vervelend dan doet het pijn en jeuk. Mijn oor prikte zo en deed dat zo een pijn! Maar het leuke van deze misere is, dat Pappa en Mamma en alle anderen nog meer super extra lief voor mij zijn. En dan mag ik lekker in het grote bed slapen tussen Pappa en Mamma in. Ik denk dat ik daar maar een gewoonte van ga maken, want ik hoor van mijn Mamma dat mijn oom Tristen, het ook tot zijn 6e levensjaar vol gehouden om in het grote bed te slapen en zijn bedje was toen in plaats van een mooi bed een gewoon campingbedje. Nee niet zo één als bij opa Max en oma Jayne maar een andere.

Opa Piet heeft mij lekker in de armen genomen en ik heb daar heerlijk kunnen uit huilen omdat ik mij zo zielig vond. En Pappa en Mamma?? nou die zijn gauw weg gegaan .. werken zeggen ze. Maar volgens mij zijn ze lekker wezen winkelen. Maar dat is niet erg hoor, want ik heb leuk dingen gekregen, een klim, klauter ding en een pot zwarte piet. Dat is lekker joh! Jammer dat de pot niet groot genoeg voor mijn hoofd is, maar mijn handen passen er wel in en het voelt vreemd aan, maar wel zooo lekker. Mamma zegt dit het Nutella heet, en je het op je brood moet doen.

Oom Tristen en tante Tereza hebben een hondje die heet Lyra - wij zijn daar geweest en het is zo één leuke hond, echt bang ben ik er niet voor en zij is heel lief. Alleen poes "Boefje' die blijft wel op een afstand, je hoeft niet bang voor hond Lyra te zijn hoor, dat ben ik ook niet. Oom en tante wonen ook in zo'n grote stad net als wij. Ook mijn neefje Otis heeft de loopfiets ontdekt, ik had hem nog instructies gegeven toen ik bij hem was; "het hoe en wat met kruipen .. ", nu hoor ik van oma Jayne dat hij ook al loopt! ik moet nu wel snel verder oefenen, anders haalt hij mij in! Bij oma Conny heb ik de lachbril op gedaan. Het is een ding - hier zie ik de mensen breed en groot .. Oja en ik zal ook mijn klim kunstjes en pasjes laten zien.

Tot gauw, liefs Lola

Hieronder zien jullie hoe een druk leven ik moet lijden van mijn Pappa en Mamma ...

Posted by lolahuibers

3 comments

Wow, wat een drukke tijden. Gelukkig dat je oortje weer beter is.

Dank u wel tante inderdaad gaat het al een stuk beter niet zo’n pijn meer dat was heel niet leuk. Ik begin ook al aardig vast op mijn benen te staan dus binnenkort ga ik pappa en mamma en de oma’s en opa’s lekker laten hollen – achter mij aan leuk hè? Wij horen vaak van opa Max hoe het met u gaat. Ik hoop dat het nu beter met u gaat en fijn dat Martin vaak bij u langskomt. Ik ga weer klimmen, dag tante liefs van mij en natuurlijk ook van mijn pappa en mamma. kusjes Lola .. o ja heeft u nog leuke dingen voor mij?

Weet je als je lekker kan rennen moet je opa Max uitdagen voor een wedstrijd zeker weten dat je wint. ???

Leave a Reply