Vakantie

Hallo allemaal,

Kato was mij voor met schrijven maar Mamma en Pappa maken veel meer plaatjes van mij en ik ben gewoon groter dan mijn zus. Puh.

We zijn met ons allen in Portugal aangekomen – in het vliegtuig dat vind ik wel heel leuk – en hoog dat je gaat de huizen en autos zijn zo klein je ziet ze niet meer en dan op eens gaan we naar beneden en stappen we uit. Het is wel lang zitten, maar ik heb van alles om wat te doen. Ik weet niet waar mijn rijkoffer is ik denk dat Pappa deze boven onze hoofden heeft gedaan.

Kato is natuurlijk weer eten, en ik ben bezig met mijn iPad en iStokje – we stappen in een grote auto het lijkt wel een bus en Pappa rijdt. Mamma zegt dat het huis waar wij naar toe gaan in Sagres is. Nu ga ik slapen want ik ben moe …

oja ik weet al wat ik later wil worden, iets waar ik heel goed in ben. Wie weet wat dat is?

Liefs, Lola

Posted by lolahuibers

Leave a Reply