Er is er één Jarig HOERA …

Hallo allemaal,

vandaag is het voor een hele boel mensen een gewone woensdag 13 oktober, maar voor mij is het een speciale HEEL speciale dag. Ik heb ooit in het verleden mijn Pappa en Mamma uitgekozen en daar ben ik heel blij mee. Vandaag ben ik jarig! Joepieeee …

Posted by lolahuibers

3 comments

Gerry Mackenzie

Van harte gefeliciteerd nog maar 17 jaar en dan krijg je vast van papa en mama een auto. ???

Dank u wel tante! ja dat is nog wel heel lang wachten, maar ik moet maar eerst een andere iPad krijgen! Ik mis het wel heel erg. Mamma zegt dat ze het gaat uitzoeken. Maar ik heb nu helemaal niks meer kan niet meer naar mijn plaatjes luisteren en ook niet meer op de plaatjes tikken. Ik heb een hele leuke verjaardag gehad, oma en opa uit Bergen waren er en oma Conny. Opa Max en oma Jayne komen een andere dag zegt Mamma. Opa Piet kan ook heel mooi op een glimmend ding blazen en dan komt er geluid uit. En Mamma zal deze op mijn site zetten. Ik hoop dat het goed met u gaat, hier zijn Mamma en Pappa weer gezellig thuis.

Gerry Mackenzie

Je hebt wel hele grote wensen voor zo’n klein meisje. ??

Leave a Reply