Kijk hoe goed ik help

Hallo allemaal,

Pappa is niet meer thuis hij moest met meneren in Frankrijk spreken – dus nu komt alles op mij en ook een beetje Mamma aan. Ik ga heel goed mijn best doen en probeer het zo goed als mogelijk te doen. Ik heb nog steeds de vraag – was ik vroeger toen ik klein was ook zo? – Dat zal ik maar eens aan Mamma en Pappa vragen.

Oja en dan zegt Mamma dat ik een Neefje heb gekregen! Ik heb er helemaal niet om gevraagd hoor maar zoiets krijg je blijkbaar gewoon.. Hij Shawn en woont bij oom Tristen en tante Tereza in huis. Ik was al wel bij Shawn geweest maar hij zegt nog niet veel. Shawn weet nog niet dat hij moet praten als hij wat wilt. En opa Max heeft ook voor Shawn een Blog gemaakt: https:/shawn.mackenzie.cc

En laatst waren oom Martin en tante Romane bij ons tante had een baby in haar buik en die is er nu uitgekomen! Mamma zegt dat het een meisje is en dat ze Esmee heet. En ook hier weer, je vraagt er niet om, maar krijgt het gewoon opgedrongen. Want Mamma zegt dat ik een Nichtje heb gekregen. Wat zit dat allemaal raar in elkaar.

Zo ik ga nu even iets voor mijzelf doen. Mamma kan wel even met Kato spelen toch?

Liefs, Lola

Posted by lolahuibers

Leave a Reply