Hallo wereld.

Hier ben ik dan, Lola Penelope Huibers ik ben geboren 13 oktober 2019 om 18.00! Ik heb een goede beslissing gemaakt door mijn pappa, Dirk Huibers en mijn mamma, Sophie Mackenzie te kiezen. Natuurlijk willen de ooms en tantes anderen weten hoe lang, en zwaar ik was bij de geboorte, nou hier is het dan:

Bij de geboorte was ik 3426 gram en de kleinste maat voor een babypakje was mij nog te groot. En het getal wat erachter staat is van de volgende dag.

Tijdens de geboorte heb ik mijn oortjes maar dicht gehouden want volgens pappa zei mamma heel nare woordjes. Pappa vertelde ook dat het een flinke bevalling was – en dat ik mij begon te melden om 05:00 ‘s ochtends, maar ik vond het waarschijnlijk lekker in mamma’s buik dus ging ik niet zoals verwacht naar buiten, opa zegt dat ik nu al een dwarsligger ben. Maar gelukkig waren er mensen in het ziekenhuis en hebben mij er toen via een keizersnede eruit gehaald. Willen jullie meer weten? Dan moet je het maar aan mijn pappa vragen of mamma want meer weet ik niet.

liefs Lola

Posted by lolahuibers

Leave a Reply