Hier ben ik dan … heeft pappa gedaan

Pappa en Mamma hebben mij mee naar huis genomen, maar thuis gekomen was mamma niet blij met de mevrouw die ons zou helpen - maar gelukkig hebben mamma en de mevrouw gepraat, en ik denk dat het wel goed komt - Pappa is bijna de hele dag weg geweest, dat is wel vreemd hoor! Toen ik nog in dat andere huis was, was pappa altijd bij ons. Mamma zegt dat pappa boodschappen aan het doen is, ik weet nog niet wat dat is maar het zal wel ergens goed voor zijn toch? Oh ja omdat ik een beetje te vroeg ben geboren, was niet alles voor de mevrouw die op bezoek komt aanwezig. En en naar die dingen daar heeft pappa zoooo lang naar moeten zoeken. Dit is ook goed gekomen en nu heeft pappa mij lekker verschoond samen met oma Jayne.

Wel veel handen om mij heen hoor, maar ik laat het maar toe iedereen moet toch leren? En pappa doet zo zijn best!! Mamma is nog een beetje niet lekker, maar ze zegt het gaat elke dag beter. En nu sta ik met een heel mooi pakje op de foto, lekker op de schoot van mamma.

liefs Lola

Posted by lolahuibers

2 comments

Wat een prachtige foto’s. Zo kunnen we heerlijk naar jullie kijken. We komen je graag in het echt bewonderen.

Hihihi, dag mevrouw – mamma zegt dat u ook een buurvrouw bent, net als ie ander meneer .. wat leuk u in het echt te mogen ontmoeten. Mamma zegt dat u ook heel druk bent met allemaal reizen maken. Leuk dat u de foto’s leuk vindt, nog leuker is dat ik nu de dingen kan zien, waar pappa en mamma over praatten toe ik nog in de buik van mamma was. tot gauw. liefs Lola

Leave a Reply