Mijn Oma Henriëtte en Opa Piet

Hallo allemaal, ik ben net achter iets heel nieuws gekomen, ik heb een heleboel oma’s en opa’s en ik geloof dat ze allemaal even lief zijn voor mij. Mamma en Pappa zeggen dat ik door alle oma’s en opa’s word verwend, ik weet nog niet wat is, maar ik denk dat het iets met eten te maken heeft? De oma’s en opa’s zeggen; dit zijn nu de privileges van het opa en oma zijn. Mamma zegt dat pappa een nieuw speelgoed heeft, en het maakt heel veel geluid. Maar ik stoor mij daar niet aan, want ik heb mijn schoonheidsslaapjes heel hard nodig.

Kijk pappa is nu bezig met iets HEEL belangrijks zegt pappa en kan nu even niet gestoord worden. Ik maak me nu een beetje zorgen, wanneer krijg ik dan een schone broek en eten zou pappa dat vergeten? Neen toch?

 

liefs, Lola

Posted by lolahuibers

Leave a Reply