Kijk wat ik doe ..

Vandaag ging de dag iets anders. Pappa en Mamma geven mij eten, en verschonen mij dat wel, maar ik krijg iets aan mijn lijfje wat ik niet ken. Waar dat voor nodig is weet ik niet, maar ik moet ook nog zoveel ontdekken! Mamma zegt kom we gaan naar buiten. Dat, iets woord, heb ik ooit wel eens gehoord in Mamma's buik. Pappa trekt mij nu iets over mijn kleertjes aan, hihihi dat kietelt, en hij trekt ook iets over mijn hoofdje. Mamma pakt mij op en even later zit ik in een soort zak tegen Pappa aan. Wauw wat is dit mooi, maar ik vind het wel erg gevaarlijk, dus ik hou me maar heel stilletjes .. want Pappa heeft zijn armen niet om mij heen, help ik ga vallen !!! Hallo .. zien jullie dat niet? .. Mamma en Pappa kijken heel blij, maar dat ben ik echt niet hoor! IK VAL TOCH !!! Help ... niemand houdt mij vast, en nu bengel ik daar dan. Oei wat nu weer, we gaan in ander huisje en zoefff we vliegen weg! Hihihi dat is grappig! Mamma opent het huisje en ik zie ik een heel groot ander huis, en druk dat het hier is! Een heel groot bad gaat ons voorbij, en nog veel meer ietsen, ik niet weet wat dat is, maar Mamma zegt nu tegen mijn lekker hè Lola buiten wandelen ... Oh dat is dit dus ... het woord buiten! oh en niet het bad gaat ons voorbij maar wij lopen langs het grote bad. Ik weet zeker dat ik daar niet in ga .. zo'n rare kleur ... het ruikt ook anders dan het badje van mij. Maar ik vind het prachtig en zo gezellig met Pappa en Mamma.

 

liefs, Lola

 

Posted by lolahuibers

Leave a Reply