Wat een mooi cadeau

Mijn Pappa gaat vaak naar beneden, dan komt hij terug met heel veel spullen. Meestal gaan die spullen in een koude kast, maar dit keer heeft pappa iets extras meegenomen, een cadeautje voor mij, en hij vertelde erbij dat hij deze van de voetbal heeft gekregen. Oh wat leuk, ik krijg er een Opa of Oma bij, die voetbal heten en die geven mij een cadeautje. Ik heb wel een hele mooie Tijger van opa en oma voetbal gekregen, alleen ziet deze er wel HEEL anders uit, en ligt heel stil, en het ruikt ook niet zo als Tijger.

Oh ja en ik krijg nog meer  – ben benieuwd wat daar in zit. Hé .. waarom legt Pappa die nu op een andere plaats? Even goed in de gaten houden waar hij mijn mooie cadeaus verstopt.

Pappa zegt dat deze Tijger heel anders heet, Pappa zegt dat het Lola heet. En dat ik die heb gekregen van opa en oma Elinkwijk. Of … neen Pappa zegt nu dat de Goeij-e meneer Koen het heeft gegeven, namens opa en oma Elinkwijk! Zie je dus toch meer opa’s en oma’s … Meneer Koen is, dat zegt Pappa tenminste, een fenomeen .. maar wat dat is, weet ik niet. Wacht maar, als ik heb ontdekt hoe ik het aan Tante Siri, of Tante Goegel kan vragen .. dan weet ik het wel.

liefs, Lola

Posted by lolahuibers

Leave a Reply