Hier ben ik weer …

Hallo allemaal, hier ben ik weer met een klein update van mijn prille leventje ...

Eerst zal ik even zeggen .. Dank Julie wel voor alle mooie spulletjes en kaartjes, ik vond het super gezellig met/bij jullie allen. Pappa en Mamma hebben het er maar druk mee, nee niet met mij maar wel met al het bezoek van afgelopen tijd. Ik vind het heel leuk als jullie komen, Pappa en Mamma ook en zijn reuze trots op mij. Ik denk dat ik al weer een beetje groter ben geworden. Nog even en dan kan ik zelf naar beneden toch?

Nu gaat Pappa elke dag netjes gekleed en gaat dan naar beneden, Mamma zegt dat hij is werken. Ik ken dat niet, en ik weet ook niet of ik dat als ik groot ben ook ga doen, maar gelukkig is dat nog heel ver weg, en geniet ik nog met volle teugen van mijn heerlijk leventje veilig bij Mamma.

Ik heb een vervelende bobbel in mijn mond en kan nu niet goed drinken, Mamma is met mij naar een witte jassen meneer geweest en die heeft iets gegeven waardoor het geen pijn meer doet. Mamma zegt dat het een spruw is maar ik vind het maar een lastig en pijnlijk ding, en zijn Pappa en Mamma blij met dat flesje. Ook ga ik met Mamma naar beneden, naar buiten zegt zij, ik hang dan in een hangmat en wiebel lekker mee bij Mamma.

Zo ik denk dat ik maar weer om drinken ga vragen, want van buiten krijg je honger.. tot de volgende keer.

liefs, Lola

 

Posted by lolahuibers

Leave a Reply