Welkom Otis !!!

Hallo allemaal, hier ben ik weer!

Gisteren vertelden oma Jayne en opa Max dat Otis is geboren - hahaha deze baby kende ik al,  alleen niet bij naam. Waar ik hem heb ontmoet? Nog wij hadden gezellig met elkaar 'lopen' kletsen tijdens een weekend Disneyland Parijs, wij waren een soort van medestrijders .. en hebben met elkaar afgesproken voor leuke verrassingen te zorgen. Zoals lekker dwars liggen in de buik van onze mamma's, en er zo op aansturen, dat beide mamma's nagenoeg synchroon dezelfde handelingen, of afspraken hadden/maakten. Wij hadden de grootste lol. Alles is goed gegaan en Pappa Danny en Mamma Marjolein zijn super blij, zeker net zo blij als die van mij. Otis heeft ook nog twee broers, Vince en Noël die zullen hem zeker en vast verwennen. Lieve Otis tot gauw, jouw oma Jayne en tante Jill, zijn nu op bezoek hoor ik?

 

liefs, Lola

Posted by lolahuibers

2 comments

Nee, Jayne gewoon laten liggen je mag het niet meenemen. ??

Inderdaad tante Gerry, ik was ook bijna ontvoerd door oma Jayne. Maar gelukkig heb ik een sterke pappa ?

Leave a Reply