Vogel …

Hallo allemaal,

hier weer een klein berichtje van mij ... Mamma heeft iets leuks gedaan boven mijn zitje geplaatst. Het zijn witte dingen die bewegen boven mijn hoofd, wel heel leuk om te zien, wel raar dat ze aan een touw vast zitten. Mamma zegt dat het vogels zijn en die buiten leven en vliegen. Ben benieuwd of ik ze straks ook zie wanneer we gaan wandelen.

Ik heb nu iets geks in mijn mond, maar ik kan dat niet eten. Soms, wanneer ik een bepaald geluid met mijn mond maak, dan doet Mamma dat ding in mijn mond. Het is wel een raar ding hoor maar wel leuk hoor, ik kan erop sabbelen en dan wordt het opeens donker en dan hoor ik niets meer. Pappa en Mamma zeggen dan dat ik slaap. En Mamma noemt dat ding een "Speen". Wat hoor ik ... Mamma zegt dat we gaan wandelen. Mag ik weer lekker dicht tegen Pappa of Mamma aan en dat wiebelt lekker.

liefs, Lola

Posted by lolahuibers

6 comments

Lola, is die speen zo groot of ben jij zo klein???

Dag tante Gerry, wat leuk van U te horen! Volgens mij hebben Pappa en Mamma die speen op de groei gekocht. Of misschien ben ik wel erg klein? Oma Jayne en opa Max dachten hetzelfde als U.

Er zijn ook hele hippe spenen Lola gewoon pm vragen.

Wat een goed idee tante, ik ga meteen aan de slag, Pappa en Mamma zullen wel begrijpen dat ik een andere wil? En anders opa wel, die was vandaag even bij ons kijken.
liefs, Lola

Als het niet lukt deze gewoon uit tuffen en heel hard huilen dan lukt het zeker. ?

Ga ik doen tante, ik denk dat ik maar bij U in de leer ga.
liefs, Lola

Leave a Reply