… is bijna jarig

Hallo allemaal,

hier is Lola weer ... vandaag heb ik lekker in mijn wiebel stoel gezeten en heerlijk gespeeld met mijn favoriete dingetjes. En weet je, volgens mij gaat er weer iets spannends gebeuren - Pappa en Mamma hebben het over een verjaardag. Ik denk dat ik het wel leuk zal gaan vinden. Ben ook heel nieuwsgierig wat dat nu is want als Pappa het over de verjaardag heeft zegt Mamma: ".. nee hoor ik hoef niets, ik heb alles al ..". Als ik meer hierover weet laat ik het beslist weten. O ja, dat vervelende ding in mijn mond is nu ook weg, Pappa doet altijd iets op mijn tong en nu is het helemaal weg. Of zou het toch nog terug komen?

liefs, Lola

Posted by lolahuibers

3 comments

Spannend hoor.

Goedemorgen tante, alles goed met u? Ik vind het heel spannend. U weet beslist wel wat dat is toch? Oh ja Mamma en Pappa hebben eindelijk begrepen dat ik om mij heen wil kijken. Voordat ik ze het duidelijk heb kunnen maken … En nu krijg ik een bak op wielen waar ik in kan. En zo alles goed kan zien daar beneden, zegt Mamma. Ik zal proberen plaatjes te schieten. Vanuit mijn bakje.

liefs, Lola

Beetje hard leers jouw ouders. ? Ben heel nieuwsgierig wat je allemaal gaat zien. ?

Leave a Reply