Mamma doet Zen ..

Dag lieve allemaal,

Ik heb bij Pappa en Mamma nu eindelijk voor elkaar gekregen dat ik niet in die zak hoef te bengelen maar een deftig, eigen bak op wielen heb gekregen. Nu zie ik tenminste meer dan alleen maar een streep met haakjes (Mamma zegt dat dat een rits heet) of een knoop. Ik zie hele leuke, andere dingen als we beneden zijn. Dat Beneden noemen Pappa en Mamma buiten! Ik wist niet anders dan dat nog steeds mijn huis was ...

 

 

Vandaag zegt Mamma dat we naar Yoga gaan. Ik denk dat ik dat wel lekker ga vinden, want ik hoor vaak mensen zeggen, wil je een Yogi? Mamma kleedt mij lekker dik in want het is koud buiten - maar ho ... wacht even we gaan toch met mijn nieuwe wagen? - NEE niet in die doek!! Maar Mamma zegt dat het nu wel even handig is omdat ze met de bus gaat. Bus?? wat is dat nu weer. Nou ja gewillig laat ik het maar over me heen komen en als het mij niet bevalt, dan ga ik wel huilen.

HoeHoe wat is dit grappig zeg, de Bus het is een bewegend huis en trillend en schommelend gaan we vooruit, je kunt door de ramen kijken en ik zie zoveel nieuwe dingen. Op naar de Yogi, lekker!!! Mamma en ik gaan uit de bus en we gaan nu een ander huis binnen, en ... Mamma? eh .. Mamma? wat is dit hier? Ik vind dit niet leuk, en ik wil geen Yogi. Ik wil niet .. maar Mamma en de mevrouwen zijn ergens mee bezig, en ik word er een beetje erg kriebelig van, mijn buikje doet raar .. Zal ik maar? Ja ik ga maar vertellen aan Mamma dat ik geen Yogi meer wil. Mamma lacht en zegt tegen de mevrouwen: " Lola vindt het niet zo Zen, maar het gaat om het idee, misschien volgende keer beter?" ...

Posted by lolahuibers

Leave a Reply