Een gezellige zondag

Hallo allemaal,

vandaag is het een gezellige opa en oma dag, bijna al mijn oma's zijn er, - opa Piet en oma Henriette, opa Max en oma Jayne zijn op bezoek, ik vind het leuk als de opa's en oma's op bezoek zijn  want dan word ik lekker verwend. De oma's zijn dan vaak met mij knuffelen, dan hoef ik gelukkig niet in de draagzak of op de schutbal. Opa Piet komt dan vaak knutselen, vandaag heeft opa Piet een 'tralies-ding' meegenomen en is daar heel druk mee bezig en Pappa helpt mee. Geen idee wat dat is, en ik weet ook niet waarom dat nu in mijn huis is gekomen. Het is wel spannend hoor. Oei ... opa Piet is nu wel heel veel kabaal maken en wat doet dat zeer aan mijn oortjes!! Het is een gezellige dag maar ik begin wel een beetje moe te worden en heb enorme honger. Ik hoop dat Mamma dat begrijpt dat ik dat heb - wacht ik probeer het te vertellen ... O ja! Pappa en Mamma hebben mijn babytaal geleerd .. op joe-tjoep .. of zo iets, maar ik geloof dat ze het nog niet helemaal begrijpen, of ik spreek het nog niet zo goed uit.

Posted by lolahuibers

2 comments

Leuk hoor

Dank u wel buurman Breus – heel vaak hoor ik uw naam en dan wordt er altijd gelachen door Mamma en Pappa

Leave a Reply