Pappa is naar het ziekenhuis

Hallo allemaal,

Vandaag is mijn Pappa naar het ziekenhuis gegaan, samen met Mamma en ikke. Ik heb mijzelf maar netjes gedragen want je weet het maar nooit. Pappa was wel eventjes weg en Mamma en ik hebben gewacht. Ik ben ook voor het eerst in een klein rijdend huis geweest, Mamma zegt dat dat de auto is. Ik ga dan achterin in mijn ligstoel. Wel mooi hoor. We gaan nu weer naar huis Pappa komt eraan.

We zijn nu thuis en Pappa gaat slapen. Mamma en ik zijn gezellig aan het spelen .. O ja, Tijger heeft nu ook interesse in mijn mand, misschien wilt hij ook de volgende keer met ons mee ..

liefs, Lola

Ik heb iets leuks ontdekt, mijn vingers kunnen dingen laten draaien wat is dat knap van mijn vingers hè?

Posted by lolahuibers

2 comments

Is alles goed met papa Lola?

Hallo tante Gerry en oom Ferry, ja hoor pappa heeft iets aan zijn ogen laten doen en nu kan hij mij veel beter bekijken hij slaapt nu. Mamma zegt dat alles goed is gegaan en hij heeft nu weinig last. Alles ook goed met u? liefs Lola

Leave a Reply