Wat ik allemaal heb gedaan …

Hallo allemaal,

Ik heb heel veel gereisd met Pappa en Mamma. Eerst heb ik thuis een heleboel nieuwe dingen ontdekt, en ook aan gelikt. En ik kan ook heel leuk met mijn mond geluidjes maken. Pappa. Mamma en ikke, zijn bij opa Max en oma Jayne geweest. En daar was ook een soort speelgoed beest. Die noemen ze Loebas. En ook oom Harm en tante Del kwamen nog langs en daarna zijn Pappa en oom en tante weggegaan. Dat vond ik niet leuk en was best wel verdrietig. Mamma, opa en oma hebben geprobeerd mij te helpen, maar ik bleef toch verdrietig. Maar opeens was Pappa daar weer en toen kon ik rustig slapen. Het was wel gezellig bij opa en oma denk ik en ik hoor dat we straks naar opa Piet en oma Henriette gaan.

Bij opa Piet en oma Henriette heb ik ook nog een heleboel gezien en het was heel druk maar wel erg gezellig, en oom Tristen en tante Tereza en oma Conny waren daar ook. Pappa en Mamma kunne daar heel veel over vertellen want ik ben een beetje moe, het is heel ver hoor in de auto om naar opa Piet en oma Henriette te gaan. Ik ga even mijn ogen laten rusten, tot strakjes.

Liefs Lola.

Posted by lolahuibers

2 comments

Je hebt het er erg druk mee. Maar wel leuk toch?

Dag tante Gerry en oom Ferry, heel druk heb ik het, en inderdaad is het heel leuk. Ik kan ook veel meer dingen doen. Mijn hoofd zit niet meer zo zwaar en ik kan steeds meer om mij heen kijken. en ik kan al heel hard schreeuwen. Dan krijg ik soms een dop op mijn mond. Ik ben op een dag bij opa Piet en oma Henriette geweest en daar was het zooo druk en alle mensen moesten mij zien dat was wel een beetje eng hoor! Maar gelukkig was Pappa er die mijn beschermde.. iedereen heeft het over goed nieuw jaar? dus zeg ik het ook maar voor u oom en tante een heel goed en nieuw jaar. En leuk dat u mijn blog volgt. liefs Lola.

Leave a Reply