Kijk wat ik kan !!

Lieve allemaal,

Mamma, Pappa en ik zijn weer in ons huis. ik heb zoveel gezien de laatste tijd, en zoveel in mijn bak gezeten. Pappa heeft mij geduwd in het park en we zijn ook bij de opa's en oma's thuis geweest en ook bij oom Tristen en tante Tereza. Oom en tante hebben ook een poes maar die vindt mij niet zo leuk .. en bij opa Max en oma Jayne is een ander soort poes die heet Loebas. Pappa en Mamma zeggen dat een hond is en deze is heel lief voor mij. Vandaag heb ik heel veel plezier met Pappa en ik kan nu ook lachen wat is dat leuk zeg!

liefs, Lola

Posted by lolahuibers

4 comments

Dat doe je goed Lola. Blijven lachen. ??

Ja hoor tante dat doe ik beslist en weet u, ik kan ook al andere dingen met mijn mond – Mamma heeft hier een filmpje van gemaakt. Die zal ik ook op mijn blog zetten. Heel fijne en gezellige jaarwisseling. Ik hoorde van opa Max dat Martin en vriendin ook in Nederland zijn? en is het dan een oom en tante van mij of een neef en nicht? Nou eigenlijk maakt het niet uit het is familie van mij toch? liefs, Lola

Voor jou een fijn nieuwjaar meis. Dit wordt je eerste en er gaan er nog heel veel volgen. ??

Dank u wel tante voor u en oom ook, liefs, Lola.

Leave a Reply