Pappa en Mamma zijn zoo blij …

Hallo allemaal,

sinds een paar dagen heb ik mijn Pappa en Mamma heel blij gemaakt, ik drink nu ook uit de fles! Maar dan wel een heel speciale hoor, want die gewone dingen vind ik maar niets. Deze vormt helemaal naar mijn mond en dan kan ik tenminste fatsoenlijk drinken. Mamma is met mij naar mevrouw Pre-logopedie geweest en die heeft Mamma vertelt wat ze het beste kon kopen voor mij. Ik had het zo eens aangehoord en het leek mij wel wat, dus wil ik het ook proberen - en dit is nu de eerste keer dat ik normaal mijn drinken binnen krijg zonder te knoeien of dat ik helemaal niks binnenkrijg, behalve dan een rood hoofd omdat het niet lukt met zuigen. Het beste kan Pappa mij de fles geven die heeft er gevoel voor ... denk ik.

Zaterdag zijn Mamma en ik naar opa Max en oma Jayne geweest, ik heb me daar beter gedragen dan vorige keer zegt Mamma, maar opa en oma zeggen dat het niet zo is en dat ik een heel lief meisje ben. Puh! Mamma is met opa naar de winkel geweest om een wippert voor mij te halen. Maar mijn eigen wipper van thuis is veel lekkerder, en dat heb ik laten weten ook hihihihi. Ik heb ook nog lekker kunnen slapen in oma's armen en ik werd wel wakker omdat ik honger had. Maar oma zei dat ze geen drinken voor mij had en dat maakte mij een beetje erg verdrietig want al ik honger heb dan wil ik ook eten en wel meteen hoor!

Gelukkig kwam Mamma, mijn redder, snel terug en kon ik lekker drinken. Opa zegt wanneer het een beetje mooier weer is dan gaan we naar de speeltuin. Ik weet niet wat dat is, maar zal beslist leuk zijn toch? Zo we zijn weer thuis, en ik zal me van de goede kant tonen en uit het flesje drinken.

liefs, Lola

Posted by lolahuibers

3 comments

Gerry Mackenzie

Opa Max weet wel hoe je uit de fles moet drinken.

Ja tante Gerry, dat heeft opa van oom Ferry geleerd toch? Mamma zei dat u jarig bent geweest. Heel hartelijk gefeliciteerd ik heb nog nooit een jarige gezien. Bij opa hoorde ik dat u vandaag naar het ziekenhuis gaat, dat is niet leuk hè? Mamma Sophie en Pappa Dirk wensen u heel veel sterkte en beterschap. Liefs Lola.

Gerry Mackenzie

Ziekenhuis is niet leuk maar soms moet dat. Opa Max heeft vas nog wel foto’s dat hij en oom Ferry uit de fles drinken. Dan kan je het afkijken. ??

Leave a Reply