Wij gaan naar de Babydisco ..

Hallo allemaal,

vandaag heb ik toch iets heel leuks gedaan met Pappa en Mamma. We zijn naar een watergebouw gegaan, waar heel veel leuke kleurtjes waren, maar ook heel veel water. Pappa was in zijn onderbroek, in het water gaan staan en  ik dreef op zijn armen. En er waren heel veel andere kindjes die net zo uitzagen als ik, ook heel veel andere pappa's en mamma's waren er. En ook nog een mevrouw waar ALLE pappa's en mamma's naar luisterden, dat moest wel want ze praatte heel hard en streng ... dat drijven vond ik wel heel leuk, maar dat springen ... en toen Papp met mij onder water ging nou toen heb ik het op een brullen gezet! - Wat een stomme mevrouw die zei dat alle pappa's en mamma's met de baby's onder water moeten - echt NIET LEUK .. Mmmm misschien een volgende keer wel. Mamma zegt dat het babydisco heet. Nou voor mij is het baby treiteren .. opa's HELP !!! Maar het was super leuk en heel vermoeiend.

liefs, Lola

uitgeteld en helemaal moegespeeld

Posted by lolahuibers

Leave a Reply