Pappa en Mamma zijn naar werk ..

Hallo allemaal,

Pappa en Mamma zijn ingeruild voor opa Piet en oma Henriëtte, Mamma zegt dat ze moet gaan werken. En zij laat mij Zó maar achter bij opa en oma - gelukkig blijf ik wel in ons eigen huis. Nou dat had ik nooit verwacht van Pappa en Mamma dat ze mij zomaar achterlaten! Wacht maar totdat ik later groot ben dan ga ik dat ook doen, dan wil ik wel eens horen hoe zij er dan over denken.

Ik heb wel feest gevierd hoor, en het heel erg naar mijn zin gehad. Opa heeft mij een lekker flesje gegeven en met Oma heel veel gespeeld. Nu is het wachten totdat Pappa en Mamma thuis komen samen met mijn, inmiddels grote vriend Tijger. en ssst stil zijn want Oma slaapt.

liefs, Lola

Ssst Oma slaapt, ik heb lekker misbruik gemaakt van de situatie ...

En nu maar wachten samen met mijn vriendje voor het leven poes Tijger.

Posted by lolahuibers

2 comments

Gerry Mackenzie

Geweldig opa’s en oma’s zijn er om kinderen te verwennen. Dus lekker genieten meis. ??

Dag oom en tante, leuk is het met opa en oma en, dat ga ik zeker doen heerlijk laten vertroetelen en lekker genieten. Kusjes Lola

Leave a Reply