Mijn Mamma heeft mij …

Lieve allemaal,

afgelopen dagen is mij iets overkomen, nou daar ga ik toch eens even met de kinderhulplijn bellen. Weet je wat mijn ouders hebben gedaan?? Dat Pappa naar naar werk gaat dat is mij wel bekend, maar nu gaat mijn Mamma, mijn eigen Mamma, ook weg en ze scheept mij op met een opa en oma  ... NOU dat is helemaal niet leuk!

Gelukkig waren opa en oma Mackenzie wel lief en hebben mij goed behandeld hoor, maar ik heb ze echt wel duidelijk gemaakt dat dit toch niet de bedoeling kan zijn? Ik weet niet of de boodschap is overgekomen, want Mamma zegt dat ze sleutels van mijn huis heeft bij laten maken ..

Joepieee Pappa komt thuis en het is heel gezellig geworden. Ik heb lekker drie flesjes op gedronken en oma de hele tijd mij laten dragen dat was HEEL tof. Ik hoorde wel dat oma rugpijn kreeg van het sjouwen, maar dan had ze maar geen oma moeten worden toch? En zo zwaar ben ik nog niet toch?

Tot overmaat van ramp stuurt opa Piet nog een fotootje van mij waar ik een beetje kots (want opa zegt: "Als je goed eet en je laat een boertje dan stroomt er uit de overloop wat eten .."  Leuk hoor opa! Dank u wel.

liefs, Lola

 

Posted by lolahuibers

2 comments

Gerry Mackenzie

Moet niet gekker worden. Ik zou een kindervakbond oprichten. ???

Dag oom en tante, jazeker – een kindervakbond dat is een goed idee, want de kindertelefoon .. ik heb nog geen iPhone en opa Max heeft er wel een voor mij maar dat vinden Pappa en Mamma waarschijnlijk nog te vroeg voor mij. Dus moet ik met pen en papier werken.

liefs Lola

Leave a Reply