lekkere proefjes krijg ik van ..

Lieve allemaal,

hier is Lola weer, wat is het geweldig om op deze wereld te zijn, en bij Pappa en Mamma. Soms besteden ze mij uit aan opa's en oma's of komen de oma's en opa's hier naar mijn huis toe. Mamma laat mij ook lekkere dingen proeven, dingen die ik niet ken en heel erg lekker vind. Mamma heeft mij een koek laten proeven die was lekker zeg! Maar telkens krijg ik nog steeds van die witte drab te drinken. Pappa en Mamma zeggen dat het gezond is voor mij, en dus neem ik dat maar aan dat het inderdaad zo is. Laatst heeft Pappa mij bij opa Max neer gezet, omdat Pappa weg moest. In het begin moest ik wel wennen, maar al snel begreep opa wat ik wilde - lekker wiegelen, en schommelen .. en naar Winnie the Pooh kijken en luisteren naar liedjes, ik had het veel te druk dus drinken daar had ik geen tijd voor. En nu zijn oma Henriette en opa Piet hier, ik moet even op hun letten nu hoor ..

liefs Lola

Mamma brengt mij naar baby gymnastiek en dat is zwaar werken hoor! Bij opa Max wilde ik niet uit mijn maxi Cosi komen en heb lekker naar Winnie the Pooh gekeken. en daarna heeft opa mij geschommeld en muziek opgezet die mijn ogen heel zwaar maakten ...

het was wel heel vermoeiend hoor dus toen Pappa mij heeft opgehaald, en wij lekker bij mij thuis waren, viel ik bij Mamma op schoot in diepe slaap. De volgende dag kreeg ik een briefje en Mamma zei dat dit mijn eerste Valentijnskaartje was! Ik ben benieuwd of ik het kan eten ...

en daarna zijn Pappa, Mamma en ikke gaan winkelen - wat een drukte zeg maar wel heel gezellig. Wel raar hoor Pappa ging nieuwe voeten kopen, allemaal voeten op de schap.

Posted by lolahuibers

Leave a Reply