Pappa en Mamma zijn gezellig thuis ..

Hallo allemaal,

wat gebeurt er nu allemaal, Pappa en Mamma zijn nu de hele dag thuis, en ze hebben het steeds over Pappa's biertje .. Corona .. Maar ze kijken er wel een beetje zorgelijk bij! Ik vind het wel Heel erg gezellig hoor Mamma en Pappa hebben nu alle tijd voor mij, nou ja - af en toe is Pappa wel bezig met een typemachine en ook zo Mamma, maar ze gaan niet naar beneden wanneer Opa en Oma Huibers komen, neen laatst zijn wij naar hun gegaan en ook naar Oma Conny. Voor mij is dat wel een beetje vreemd hoor - maar het zal wel zo zijn ... Ook hebben Pappa en Mamma naar een nieuw huis gekeken Florijn, in Utrecht heb ik ze horen zeggen .. en zij hopen dat zij het toegewezen krijgen. Ik weet het nog niet zo, hier vanuit mijn leuke stulpje ... Maar als kind en als baby heb je natuurlijk heel weinig te zeggen en moet je met je Pappa en Mamma mee ... Ik weet ZEKER dat ze het beste met mij voor hebben dus ga ik gewoon met de stroom mee! Weet je wat er nog meer gaat veranderen? Opa Max en Oma Jayne gaan ook verhuizen - zij gaan een HEEL eind verder op. Nu kunnen we niet zomaar even langswippen want Mamma zegt dat het wel erg ver is. Maar Opa en Oma Jayne hebben wel een kamer om te logeren. En dan kunnen we ook naar Otis toe! die heb ik al ZOOOO lang niet gezien! Ik zou niet eens meer weten hoe Otis eruit ziet.

Nou allemaal heel veel, maar ik ga nu maar lekker genieten van mijn koekje, speciaal voor baby's dus ik kan er niet in verslikken. hoor! Nou tot gauw ..

OJEEEE helemaal vergeten vandaag is mijn Held mijn Pappa JARIG !!!! 24 maart !!! (Opa Max was te vroeg..)

Ik krijg hier zulke lekkere dingen ik weet zeker dat ik een goede keuze heb gemaakt bij het kiezen van Pappa en Mamma

Posted by lolahuibers

Leave a Reply