Mijn positieve wijsheidjes …

Hallo allemaal,

wat is het een mooi weer buiten hè? Mamma en ik zijn even naar buiten gegaan om een 'frisse' neus te halen. Op ons terras kan het ook, maar we moesten even een brief posten. Het doet wel heel gek aan hoor! Normaal botst Mamma met mijn wagen vaak tegen mensen aan, maar nu probeert iedereen zover mogelijk van ons weg te blijven. Ik vind dat wel top, eindelijk lekker rustig wandelen. En ik weet niet of het zo is ... maar het lijkt of ik beter kan ademen! Geen idee waar deze veranderingen vandaan komen, maar ik denk dat het door de COVID-19 komt. Nou ja, als we allemaal aan de richtlijnen houden dan komt alles toch wel weer goed? Ik denk dat er meer mensen er zo over denken. Kijk maar bij de foto's hier beneden.

In ieder geval ga ik straks lekker eten ... tot volgende keer.

liefs Lola

Posted by lolahuibers

Leave a Reply