Wat is het toch gezellig hè??

Hallo allemaal,

daar ben ik weer en het is erg gezellig hier in mijn huis - Mamma en Pappa zijn soms heel druk bezig ze praten dan met zich zelf, en ik denk dat ze het ook nog leuk vinden want ze lachen heel vaak. Ik hou mij zelf bezig met mijn ochtendkrant, veel nieuws is er niet het verandert niet veel steeds dezelfde figuurtjes en tekeningen .. maar ooit zal ik begrijpen wat daar staat!

Ik krijg steeds vaker lekkere dingetjes en Mamma zegt dat het goed voor mij is. Ik ga zo dadelijk eens iets proberen, want ik heb van die stokjes onder mij maar die hebben nog niet veel gedaan, ze zaten mij te vaak in de weg tijdens het aankleden. Mijn andere dingen langs mijn lijf dat is wel heel leuk daar kan ik dingen mee vastpakken en naar mijn mond brengen om even te proeven wat het is. Pappa en Mamma zeggen dat ik op ontdekkingstocht ben. En vinden dat leuk - nou ik ook hoor!

Mamma heeft mij gezegd dat we op Berenjacht gaan - er is een mevrouw in IJselstein, die zoiets heeft uitgevonden en nu doen er HEEL veel mensen mee. Wij gaan dat ook doen heel spannend Berenjacht. Mamma heeft mij al vermomd als beer. En vandaag hebben Pappa en Mamma zich ingeschreven voor nieuwe huizen 44, en 23  in Utrecht. En ze zijn heel zenuwachtig of ze het wel of niet krijgen. Ik vind het hier veel te leuk, dus laten we maar even wachten?

liefs Lola

Posted by lolahuibers

Leave a Reply