Gezellig bij Pappa en Mamma

Hallo allemaal,

Weet je wat vreemd is? Pappa en Mamma zijn al heel lang thuis. Niet dat ik het erg vind hoor, het is heel gezellig met ons drieën, o ja en natuurlijk Tijger erbij! Wanneer Pappa of Mamma de televisie aan doen, dan wordt elke keer mevrouw Corona genoemd en dan cijfertjes enzo.".. het is wel zorgelijk .." zeggen Pappa en Mamma. Wat ik ook merk ik zie niet zo vaak mijn Opa's en Oma's meer. De mensen op straat doen ook zo raar, zij mijden ons, of is het andersom? Enfin het is een rare week of zeg maar het gaat al een hele tijd zo .. Misschien iets nieuws? In ieder geval heb ik nu Pappa dag - Mamma is vrij voor vandaag ...

Weet je wat ik wél kan !!! Spelen met die dingen die langs mijn lijf bengelen, Mamma zegt dat zijn je armpjes en handjes. Grappig hoor ik ga straks eens verder oefenen met mijn handjes en armen. Kijken wat die allemaal kunnen doen, en ik kan ook al zelf dingetjes verschuiven, ze plakken wel en voelt een beetje vies aan maar ach, Mamma zal het wel schoon maken toch?

liefs, Lola

Posted by lolahuibers

Leave a Reply