Vrolijk Pasen !!!

Hallo allemaal,

wat is het mooi weer hè? en het rare is dat Pappa en Mamma met mij dan naar buiten gaan, maar nu blijven we op ons terras. Mamma zegt dat het door de Corona komt. Weet je dat ik heuse Fans heb? opa Piet is een van de vele, en die komt altijd kijken, ik hoop dat hij dan ook de richtlijnen in acht neemt ... maar opa Piet kennende lapt hij alles aan zijn laars. Tot nu to gaat het goed hoor! En het is zo gezellig met Mamma en Pappa thuis we doen hele leuke dingen. Ik zou graag willen dat het altijd zo blijft, niet met die Corona hoor maar wel gezellig Pappa en Mamma thuis.

De televisie heeft het over Pasen, dat het dit weekend is, ik ben benieuwd wat dat is misschien weer iets leuks? In ieder geval zeggen de mensen vrolijk Pasen, dus zal ik dat ook maar doen. Vrolijk pasen!

liefs, Lola

Soms doen mensen die zich thuis vervelen hele grappige dingen, net zoals mijn oom Danny die mijn neef Otis zit te pesten

Weet je soms moet je je Fans wel bezig houden, aandacht geven  ... dat is HEEL belangrijk. Kijk opa Piet, vindt dit een leuk spelletje ...

Kijk dit zijn mijn neven Noel en Vince, die wonen in Friesland, daar gaan opa Max en oma Jayne ook naar toe verhuizen. En oma en opa zeggen dat daar ook hele leuke dingen zijn om vakantie te houden. Ik weet nog niet wat een vakantie is, maar ook daar kom ik wel achter ...

Posted by lolahuibers

Leave a Reply