Mijn Pappa moet nog wel even oefenen … HONGER!!!

Hallo lieve allemaal,

vandaag heb ik mijn eerste bordje baby pap op ... althans dat denkt Pappa en Mamma. Ik probeer ze door middel van signalen aan te geven dat de aanvoer van voer iets hoger moet ... maar ik geloof dat ze dat nu net niet begrijpen, ik zal het wel verkeerd hebben. In ieder geval heb ik wel kleine proefjes gedaan en dat smaakt wel erg goed, maar als Pappa dat lekkere spul in mijn nek gooit ... dat is toch zonde?

Je ziet alles draait om eten ... dat is het leukste wat ik ben tegen gekomen .. ik ga het proberen op een andere manier mijn Pappa duidelijk te maken dat mijn mond hoger is .. AHHHH ze hebben het door!!! getuigt het laatste videootje

liefs Lola

Pappa die lepel moet hoger, Mamma zeg dan wat  ... nou ja niet lachen het is heel serieus hoor!!!

Nou wat heb ik nu gezegd ... het moet hoger in mijn mond !!!

Posted by lolahuibers

Leave a Reply