Wat doe je op tweede Paasdag?

Hallo allemaal,

nou weet ik ook wat Pasen is - gezellig met elkaar eten van die lekkere ronde dingetjes eten en verder met mijn iPad oefenen, ook even lekker in de buitenlucht geweest om te wandelen. Het was wel Heel erg rustig bij geen mensen op de straat. Vandaag heeft Mamma mij een nieuwe outfit aangetrokken, die heb ik van oom Tristen en tante Tereza gekregen. Wij waren toen met ons allen in Disneyland Parijs - daar heb ik ook Otis, gesproken en de andere ooms Simon en Danny en tantes Sandra en Marjolein ontmoet super cool was dat - en ook mijn andere neefjes Noah, Maxim, Xavi, Vince en Noël .. alleen zagen zij mij niet want toen zat ik nog in mamma's buik. Maar Otis en ik hebben heel veel 'van elkaar overgenomen'. Zo ik ga maar weer eens sabbelen op mijn iPad, die smaakt best ... Mamma zegt ook lekker knabbelen op een Apple ... en daarna maar even slapen en weer eten 🙂

liefs, Lola

lekker met Pappa bengelen op de buik even een straatje om .. met dit mooie weer toch? Tot volgen de keer xxx

Posted by lolahuibers

Leave a Reply