Makan Makan ..

Hallo allemaal,

hier ben ik weer, nu niet even aan de COVID-19 denken maar gewoon aan lekker eten! Pappa en Mamma weten wat belangrijk is in het leven, namelijk eten.

En als kleine indo is dit natuurlijk je het eerste wat je leert, maar het betekent ook gezelligheid, tijd voor elkaar hebben. Voor mij is het nog even wennen met zo'n glimmende stok dingetjes naar mijn mond brengen. Maar ik krijg het en ZAL het onder de knie krijgen, want wat in die bak zit is wel erg lekker. Gelukkig gaat het mijn Pappa nu beter af, ik heb niet veel eten meer in mijn nek, nu nog alleen iets beter naar mijn mond brengen en dan is het helemaal goed!

Wanneer wij bij de opa's en oma's komen dan wordt standaard het zinnetje ... kom lekker eerst eten, of wat zullen we gaan eten ... en dan is het zo gezellig.

liefs, Lola

 

gelukkig helpt Pappa mij met het eten, en hij doet het nu beter dan vorige keer ... toe had mijn nek veel meer eten dan ikzelf

Posted by lolahuibers

Leave a Reply