Vandaag gaat pappa …

Hallo allemaal,

hier is Lola weer - het was een tijdje stil geweest, maar hier bij ons echt niet hoor! Pappa en Mamma hebben een nieuw huis gekocht en daar zijn ze heel druk mee bezig. Mamma zegt dat we ook een tuin krijgen, maar ik weet nog niet wat dat is, maar ik denk dat het zoiets is als bij oma Henriette en opa Piet, of bij oma Conny. Mamma en Pappa zijn heel blij omdat het precies het plekje is waar zij op hadden gehoopt, en dat hebben ze ook gekregen. Nog steeds doen de mensen met een boog om ons heen lopen, het is echt anders dan in het begin - eerst keek ik er wel van op, maar ik ben het nu wel gewend. Ik ga vaak met Pappa en Mamma ergens naar toe, wandelen bij de grote bomen of op een heel groot grasveld. Maar we komen nu niet meer zo vaak bij die huizen met grote ramen en allemaal dingetjes erin.

Pappa zegt vaak dat hij naar de kapper moet. Ik weet niet wat een kapper is, of dat pijn doet, maar wat ik nu zie vertrouw ik niet zo ... Pappa zet zo maar een scherp ding in zijn hoofd en stukken vallen op de grond. Beetje raar hoor, maar Pappa wordt er niet echt knapper op .. en Mamma blijft maar lachen .. arme Pappa, volgens mij verveelt hij zich... ik denk dat ik die dingen op mijn hoofd nog maar even niet uit laat komen ... stel dat Pappa of Mamma dan dat ding in mijn hoofd zetten???

Oh weet je, ik heb ook het Nederlandse goud geproefd, ik weet niet wat dat is maar het smaakte wel heel lekker, later hoorde ik dat het Asperges waren, brrrr klinkt niet heel lekker toch? Maar de smaak is wel erg lekker. Ik krijg tegenwoordig van alles toegestopt om te proberen, vaak geven Pappa en Mamma hele lekkere dingen, maar soms hè?? Soms vraag je jezelf af of die mensen wel wijs zijn ... ZO VIES ... en dan beweren Pappa en Mamma dat het lekker is? Nou NEE ...

Heel spannend was het in de auto - afgelopen keer hebben Pappa en Mamma mij meegenomen naar een regenstraat. Daar waren allemaal borstels, hele grote! Ik vond het wel erg eng hoor, opa Max zegt dat Pappa en Mamma mij met een babytrauma hebben opgezadeld, maar dat valt wel mee hoor opa! Ik was het al gauw vergeten, nu ik het weet is het zelfs leuk spannend .. ik word niet nat en de borstels doen de auto wassen niet Lola ...

zo ik ga weer even eten denk ik .. tot de volgende keer.

liefs, Lola

Pappa en Mamma zeggen dat ik voorzichtig moet zijn, en kijk wat Pappa doet; hij doet een scherp ding in zijn hoofd en nu heeft hij een verband om. Mamma vindt dit echt heel leuk, zij blijft lachen.

Kinderarbeid was een hele tijd geleden afgeschaft, mijn Pappa trekt zich er niets van aan en laat mij papiertjes oprapen. Ik wil dit even als spelletje doen, maar het mag nooit zo worden als opa Max mij heeft verteld. Toen opa op Curacao woonde moest hij om de dag papiertjes in de tuin rapen, van zijn vader ... dat gaan we niet doen hè Pappa, Mamma? Ook al krijgen we een tuin in het nieuwe huis ... jullie wilden die .. naar mij luisteren jullie toch niet.

wat een heerlijk spul is dit - Mamma zegt dat het Asperges zijn - nou ik vind ze gewoon lekker, nu is eten toch wel mijn favoriete speeltje hoor ...

Kijk en hier beleef ik dus hele spannende dingen, wat een geluid. Maar gelukkig dicht bij Pappa die beschermt mij wel. Heel anders dan Mamma die heeft de camera en lacht alleen en zegt leuk hè? Nou ... ik weet het nog niet zo.

Posted by lolahuibers

Leave a Reply