Ik blijf ontdekken …

Hallo allemaal,

hier ben ik weer .. een hele tijd heb ik niets gedaan omdat ik zo druk bezig ben met van alles om mij heen. Eerst leerde ik mijzelf aan, wat ik met die dingen langs mijn lijf kon doen. En daarna met die 10 stokjes aan het einde ervan. Pappa en Mamma zeggen dat dat mijn armen en handen zijn en dat ik al een goede grip heb en heel sterk ben!

Nu heb ik ontdekt, dat onderaan mijn lijf er nog meer bungelt, Pappa en Mamma noemen dat kruipers .. want ze zeggen steeds: ".. kijk ze kruipt al een beetje ..". Het zijn wel rare dingen hoor, want ik kan ze maar voor de helft gebruiken, want na de twee knobbels waar ik op sta, hangt de rest er maar een beetje bij. Af en toe doe ik zo'n ding in mijn mond. Blijkbaar heet dat een voet. Voor Mamma is dat blijkbaar een teken dat ik honger heb, Mamma vindt dit heel leuk, ze zegt " .. Lola heeft honger, want ze kluift op haar voet .." en dan lacht zij en Pappa ook.

Sinds kort hebben Pappa en Mamma geen iPad meer, want ik ben daar mee aan het oefenen. Mamma zegt dat ik dat van opa Max heb geërfd. Of dat zo is weet ik niet ik vind het alleen naar metaal smaken zo'n Apple. Dus dat ding in de mond steken, dat doen we maar niet meer, blijkbaar is dit geen etenswaar. Wat je wel heel leuk er mee kunt doen, is met één van die stokjes aan mijn hand bewegen over de iPad en dan gebeuren er zoveel leuke en interessante dingen. Maar daar heb ik nog wel even de tijd voor nodig om dit uit te pluizen.

Pappa, Mamma en ikke zijn gezellig naar buiten gegaan met het mooie weer en ook daar is zoveel te beleven. Ik merk wel dat niet alles eetbaar is. Dus spuug ik maar gauw de minder smaakvolle dingen uit mijn mond. Ook zijn opa Max en oma Jayne verhuisd naar Friesland. Dat is wel een heel eind ver weg van ons. Mamma zegt dat het een hele mooie omgeving is en dat er een paardenboerderij om de hoek van opa en oma's appartement staat. Ik denk dat Pappa en Mamma een keer daar naar toe gaan, dan kan ik ook weer Otis, mijn neefje zien die iets jonger is dan ik. Otis doet denk ik met mij een telepathische wedstrijd .., ik kan al zelf zitten, Otis kan dat de volgende dag ook .. ik kruip, en even later kruipt hij ook. Wel grappig om zo te horen dat we een beetje gelijk op lopen toch?  Nou ik ga maar weer oefenen, tot de volgende keer.

liefs, Lola

 

Kijk de eerste babystapjes van Lola met haar iPad

Kijk nu dan ze begint te kruipen .. Pappa en Mamma hebben nu tralies gekocht voor bij de trap.

Posted by lolahuibers

Leave a Reply