Wat is er weer veel gebeurd …

Hallo allemaal,

een hele tijd niets meer van mij (Lola) gehoord .. dat komt omdat wij zooo druk zijn met van alles en nog wat en er zijn zoveel dingen die voor mij nieuw zijn. Het spannendst was wel naar de kindertjes toe - maar nu ben ik er een beetje aan gewend en Mamma en Pappa zijn er nog niet aangewend, maar dan stel ik ze maar gerust ...

En weet je ik kan ook al een beetje kruipen en staan aan de rand van de speelgoedkist en dan lekker alles eruit gooien - het is wel grappig, ik gooi alles eruit en iemand anders doet alles er weer in. Dat is een spelletje dat vinden grote mensen denk ik leuk... Eten is iets lekkers en daar houd ik van en Pappa en Mamma geven mij van alles te proeven dat is zoo leuk!

Opa Max en oma Jayne zijn naar een ander deel van het land verhuisd dat heet Beetsterzwaag. En Mamma zegt dat wij daar gaan logeren en het er heel mooi is. Ik hoop dat ze daar ook gewoon praten zodat ik ze ook kan begrijpen. Dan ga ik ook Otis zien een neefje van mij die heb ik nog gesproken toen we in de buiken van de Mamma's zaten - dus ik ben HEEL benieuwd hoe hij het vindt hier in het mensenland. Ook hebben Pappa en Mamma een ander huis gekocht, maar het duurt nog wel even voordat het af is en dat wij er naar toe kunnen.

Mamma was heel verdrietig toen ze van Opa Max te horen kreeg dat tante Gerry en oom Ferry beide ongeneeslijk ziek zijn en niet lang meer hebben te leven, het hoort bij het leven hoe gemeen ook. Ik heb hier nog geen ervaring mee maar het lijkt mij niet leuk als ik zie hoe Mamma op het bericht reageerde. Tante Gerry en Oom Ferry zijn Fan van mijn website helaas kunnen mij niet opzoeken, nu helemaal niet met die rare virus in het land, of eigenlijk de hele wereld. Maar tante schrijft altijd leuke commentaartjes bij mijn verhaaltjes. Ik hoop dat tante en oom nog heel lang dit kunnen doen.

Ik heb nu eindelijk een beetje meer privacy, Mamma of Pappa heeft de kijker weg gezet, zodat ik het niet meer naar beneden kon trekken. Maar wel irritant hoor zo'n ding die constant naar je kijkt!

Ik hoor mijn buikje weer roepen, ik denk dat ik om eten ga vragen..

liefs, Lola

 

Posted by lolahuibers

Leave a Reply