Bij opa Max en oma Jayne thuis ..

Lieve allemaal,

Pappa en Mamma hebben mij mee genomen naar Friesland - daar wonen opa Max en oma Jayne, maar ook mijn neefjes, en natuurlijk ook Otis! Ik ga hen nu voor het eerst ontmoeten. Ben reuze benieuwd hoe Otis het maakt, wij hadden elkaar gesproken in de buiken van onze mamma's dus dat is wel een hele tijd geleden.

Opa en Oma wonen in het bos, en hebben net zo een grasveld buiten zoals Pappa bij ons thuis heeft gelegd, lekker voor aan de voetjes. Maar ik moest wel wennen bij opa en oma, alles is hier anders en ik zie geen Tijger maar een ander dier die Loebas heet. beetje raar iets hoor! Maar wel lief. Hoewel??? Hij heeft op gegeven moment mij uit de kinderwagen gewerkt en zit er zelf in - opa Max heeft hem toen geduwd... en Pappa heeft mij gedragen. Het was heel mooi in het bos, veel bomen en veel vogeltjes.

Wat is Otis al groot geworden! hij is groter dan ik en ziet er uit als een stoere bink! Ik heb hem wel wat dingetjes verteld, wat hij het beste kan doen. Ik hoop dat hij dat dan ook doet .. is voor ons eigen bestwil als baby... hihihi. Ik herken alle stemmen, immers toen Pappa en Mamma mij mee namen naar Disney zat ik nog in de buik en nu zie ik dus Otis, zijn broers en de Pappa en Mamma van Otis in het echt! Wat zijn ze allemaal groot en knap! Het was heel gezellig bij Otis en we gaan nu terug naar het bos bij Opa en Oma.

Ik heb een loopfiets gekregen van opa en oma in het begin vond ik het heel spannend, maar ik denk dat ik dit ding heel goed kan gebruiken. Wel makkelijk heeft een mandje en daar kan ik mijn speelgoed in doen als we wandelen. Het bed van mij bij opa en oma was niet zo geweldig, dus hebben Pappa en Mamma mij maar in het grote bed genomen, dat voelt veilig. Hoewel het heeft mij een half uur gekost om Pappa en Mamma duidelijk te maken wat ik wilde ... en maar jammeren en huilen en smeken maar die oudjes begrijpen me gewoon niet ... of willen me niet begrijpen.

We zijn nu weer terug in Utrecht, en hebben het heel gezellig gehad - als toegift heb ik bij afscheid ook maar gelachen naar opa Max - hoe maak je een opa blij hihihihi. Bij oma Jayne gaat dat vanzelf die maakt mij wel aan het lachen, maar bij opa ... hmm .. ik weet dat nog niet zo .. Pappa en Mamma zeggen dat de vakantie er bijna opzit, dat vind ik niet leuk want ik wil wel meer zien.

liefs Lola

 

Dit is mijn neef Vince die kan heel goed keyboard spelen

Hier ben ik met Otis in gesprek, wat hij wel en niet moet doen, en hij heeft mij ook heel nuttige informatie gegeven. Iets om goed te onthouden - zal ik later toch eens uitvoeren.

Alle mensen staan verstelt wat ik allemaal eet en hoeveel ik eet ... en dat ik zo 'fijntjes' blijf zegt iedereen ... Geen kunst je verstopt gewoon het eten in je stoel. Jammer opa en oma hebben het ontdekt ...

Het was heel gezellig bij Otis, Noel, Vince, tante Marjolein en oom Danny ik hoop snel tot een volgende keer

Jammer ... ze gaan al naar huis, zeggen opa en oma. ik vond het heel gezellig en kom gauw weer terug, als Pappa en Mamma het willen

Posted by lolahuibers

2 comments

Zo dat was wel weer even een heftig weekend. Maar zo te zien heb het goed naar je zin gehad dat wordt dus heftig zeuren om zo snel mogelijk weer te gaan. O en als je Loebas uit je wagen wilt houden gewoon knal vuurwerk afsteken is ie Heeeeel erg bang voor succes verzekerd. Knuffel uit Westervoort.

Dag tante, sorry voor de late reactie, maar ik was zo druk met mijn eerste stapjes en woordjes dat ik helemaal vergeten was om op de mijn site te kijken. Laatst kwam Mamma, heel verdrietig thuis, Pappa heeft op mij gepast. En toen zij met elkaar spraken hoorde ik dat oom Ferry er niet meer is. Dat is heel erg voor U, en Martin. Mamma vond het een hele mooie dienst, toen Mamma, oom Ferry en de foto’s zag, zij zich oom Ferry hierin zo goed kon herkennen. ik weet dat U ook heel erg ziek bent, ik weet niet wat ik anders moet zeggen dan het gaat U goed, liefs van mij, Lola.

En dat van Loebas is een goed idee – dat neem ik wel mee als we weer naar opa Max en oma Jayne gaan. kusjes Lola

Leave a Reply