Loebas heeft mijn wagen gekaapt !!

hallo allemaal,

nog even een paar leuke fotootjes van mij en mijn Pappa en Mamma in Friesland bij opa Max en oma Jayne en bij oom Danny en tante Marjolein. En wat mij nu is overkomen .. Pappa, samen met Mamma en Opa, Loebas en ikke zijn gaan wandelen in Beetsterzwaag. Het is heel mooi en veel vogeltjes en natuur gezien, ook hele mooie huizen vinden Mamma en Pappa .. op gegeven moment gaat Loebas in het gras liggen en hij wil niet meer verder. Dus zegt Mamma, kom maar dan doen we hem in Lola's wagen ... zonder aan mij te vragen ... wordt Loebas in de wandelwagen geplaatst en ik moet bij Pappa. Dit laatste vind ik niet erg hoor, zo zie ik veel meer! en lekker veilig bij Pappa ... Maar die HOND ... die kaapt zomaar mijn wagen! ook met zijn speelgoed mag ik niet spelen, die pakt hij mij af. Het is geen leuk vriendje zo hoor, om mee te spelen! Maar hij is wel lief.

liefs, Lola

Posted by lolahuibers

Leave a Reply