Op safari en een O zo lekkere appel

Hallo allemaal,

hier weer een klein berichtje van mij. Pappa, Mamma en ik zijn op vakantie geweest bij de wilde beesten was wel heel spannend. Ook heel leuk dat oom Tristen ons is opkomen zoeken, en ook opa Piet en oma Henriëtte kwamen nog langs. Het fijnst van alles vond ik nog wel het eten... zoveel nieuwe lekkere dingen geproefd. O ja, natuurlijk ook heel veel gezien. Opa Max heeft nu een foto galerij geplaatst is makkelijker zegt opa. Het zal wel, maar ik ga nog even door met oefenen om op twee voeten te staan. Want dan ben ik heel groot! en dan kan ik eindelijk de koelkast open doen en erin klimmen om iets lekkers te halen. Want daar haalt mijn Mamma altijd zulke lekkere dingen uit.

liefs Lola.

Safari Beeksebergen

Posted by lolahuibers

Leave a Reply