Nog eventjes en dan …

Hallo allemaal,

hier ben ik dan weer, met iets heel nieuws! ik kan nu mijn voeten gebruiken en Mamma leert mij hoe ik daar mee om moet gaan. Het is nog wel even wennen hoor. Met mijn armpjes, handjes en vingertjes kan ik nu al aardig mee overweg. Ik kan ook klimmen - maar soms gaat dat fout en dat doet dan heel veel pijn. Ik heb naar de koekjestrommel geklommen maar dat ging nog niet zo goed en toen viel ik ... Ik had allemaal rood spul in mijn mond en dat smaakte niet lekker. Pappa zegt dat het wel goed komt, en wat Pappa zegt is zo. Binnenkort kan ik zelf bij de koekjestrommel en kan ik ook lekker op de kar met wielen lopen. Ik ga niet maar even weer oefenen. Hoe sneller ik dit kan hoe eerder ik zelf alles kan doen. Want hoe goed ze het ook met mij voor hebben, soms begrijpen Pappa en Mamma mij niet en dat is HEEL frustrerend, zo erg zelfs dat ik er gewoon bij ga zitten huilen. Maar goed ik weet van mijzelf dat het maar een fase is.

Dus heel veel oefenen met die beentjes - oja, en ik was ook bij Otis geweest, dat was wel heel leuk. We hebben heel gezellig met elkaar uitwisseling van ervaring gedaan. En ik hoor van oma Jayne dat hij nu ook begint met kruipen en staan! Goed hè?

liefs, Lola

 

Posted by lolahuibers

Leave a Reply