Pappa en ik willen een Playstation 5 …

Hallo allemaal,

het is vandaag 12 oktober en morgen, 13 oktober, vier ik mijn eerste geboortejaar, dan ben ik 1 jaar oud!

Pappa en ik vinden dat een goed idee om een Playstation 5 te gaan halen. Want de afgelopen dagen heeft Pappa mijn geleerd om met hem te 'gamen' op de Playstation. En in het begin ging het wel lastig, maar met veel geduld is het mij gelukt.

Maar volgens Pappa is de 5 beter en ik geloof Pappa meteen, want hij heeft altijd gelijk toch? - wanneer wij die gaan halen dan ben ik helemaal "up to speed" om met Pappa te gaan 'Gamen'. Mamma zegt voor in het nieuwe huis, maar dat kan toch ook hier wel toch? Mamma?

Oja en weet je wat er is gebeurd? ik ben mijn iPad kwijt, dat is echt een regelrechte ramp want daar staan mijn slaapliedjes en verhaaltjes op en natuurlijk ook hele belangrijke andere dingen. Mamma gaat kijken of het via de verzekering kan worden geregeld en dan krijg ik een nieuwe!!! ik hoop dat ze dan even wachten want opa Max zegt dat er een nieuwe iPad Air uitkomt die heel mooi is. Maar tot die tijd moet mijn Mamma of Pappa mij in slaap zingen. Zo, nu ga ik me voorbereiden op de grote dag morgen!  en hoe het is gegaan? dat kun je weer lezen op mijn blog.

liefs, Lola

Toen ik eenmaal doorhad hoe ik het ding vast moest houden, renden de mensjes op tv heel hard van links naar rechts .. en dat is leuk joh!!!

Posted by lolahuibers

Leave a Reply