Pappa en Mamma zeggen het is Kerst

Hallo Allemaal,

het is wel een hele tijd stil geweest hier op mijn Blog - vinden jullie niet? Ik heb ook heel veel meegemaakt en geleerd. Ik ben het nu wel gewend dat de mensen allemaal mondkapjes dragen, eerst vond ik het een beetje spannend maar nu is het heel gewoon geworden het is eigenlijk wel leuk dan moet je aan de ogen raden wie het is. Tegenwoordig kan ik al heel goed op mijn beentjes staan en kan ook al lopen, soms aan de hand van Pappa of Mamma maar steeds vaker kan ik het helemaal zelf. Nog steeds is mijn favoriete spelletje .. ETEN..! Dat kun je in de mond doen, in gaatjes van je stoel proppen en lekker smeren over de tafel. Heel leuk is dat! Ook gaan Pappa en Mamma soms bij de plaats kijken waar het nieuwe huis wordt gebouwd. Dat is heel spannend hoor! Zeggen Pappa en Mamma en ze zijn er ook heel druk mee bezig. Het is wel heel gezellig want Mamma en Pappa zijn elke dag thuis en gaan bijna niet weg. En we doen allemaal gekke en leuk dingen. Oja ik heb ook een klimrek gekregen, als ik daar op klim, dan ben ik net zo groot als Mamma. Wanneer wij buiten wandelen zie ik bij heel veel huizen versierde bomen, Pappa zegt dat dat een kerstboom is, en dat één keer in het jaar Kerst wordt gevierd ... Maar wij ... wij hebben geen kersboom, wij eten die op ... kersen... mmmm lekker! Ik vind dat veel beter.

En mijn oom Wim heeft een plaatje gemaakt met Kontrie Muziek en dat vind ik HEEL leuk. Wil je luisteren? dat kan hoor, ga naar SoundCloud.com en zoek naar Wim Molenaar dan hoor je mijn oom Wim. Mamma, ikke en de poes waren ook een beetje ziekjes, gelukkig heeft Pappa ons goed verzorgd. En we zijn nu weer beter. En nu heeft Mamma een apparaat in huis waar veel knopjes op zitten! en dat vind ik ook zo leuk! Ik weet al hoe de Sonos Beam werkt, de televisie - Mamma zegt dat ik dit van opa Max heb - dus ga ik straks ook maar eens kijken hoe dat apparaat werkt.

Met Pappa speel ikgraag  - hij doet spannende dingen met mij maar maakt mij ook aan het schrikken - Mamma zegt dat opa Max dat ook met haar heeft gedaan. En Pappa en ik gaan ook naar zwemmen toe dat is heel heel erg leuk. Oja en aan het gesticht waar ik af en toe naar toe moet dat is nu ook wel oké de juf zegt dat het goed gaat.

Posted by lolahuibers

Leave a Reply