Daar ben ik weer …

hallo lieve allemaal, dat is echt een hele tijd geleden dat ik iets van mijn heb laten horen. Maar ik was ook zo druk met van alles en nog wat .. in de tussentijd is er heel veel gebeurd. Leuke maar ook heel verdrietige dingen voor mijn mamma en pappa. Tante Gerry die mij vaak een berichtje stuurde is niet meer. En ook tantes die ik nooit heb gezien, maar wel van heb gehoord, zijn overleden. Leuk dingen zijn er ook gelukkig maar, pappa en mamma kijk uit naar het nieuwe huis en daar moet heel wat voor geregeld worden. Van opa Max en oma Jayne heb ik een step gekregen en dat is zoo leuk! En ik vind het steeds leuker in het gesticht. Hieronder een aantal foto’s uit mijn leven, als je meer hier over wilt weten, nou vraag het dan maar aan mijn mamma of pappa.

Ik ben namelijk veel te druk met het ontdekken van nieuwe dingen – en … eten proeven! Zo nu ga ik lekker naar bed want morgen is er een nieuwe dag voor nog meer dingen doen

tot de volgende keer.

liefs, Lola

Posted by lolahuibers

Leave a Reply