Pappa’s dag

Hallo allemaal, opa Max zegt dat ik weer in de “lucht” ben … ik weet niet wat opa daar mee bedoelt, maar het zal wel te maken hebben met mijn plaatjes op de computer of mijn iPad, nu kan ik weer wat vertellen.

Op de crèche hebben ze gezegd dat we allemaal iets moois mogen maken voor onze Pappa ze noemen dat vaderdag. Daarvoor had ik ook al iets moeten maken voor Mamma, toen zeiden de mevrouwen op de crèche dat het moederdag was … Eigenlijk is dat niet eerlijk want nu hebben alle pappa’s en mamma’s ieder een extra verjaardag. Ik moet het maar met één verjaardag doen! En dat vind ik heel leuk zo’n dag … dus wil ik eigenlijk ook zo’ kinderdag erbij!

Het is een hele mooie pasfoto geworden van mij en Taat heb ik erom heen getekend, die geef ik aan mijn Pappa. Opa Max zei dat Mamma een mooie kartonnen stropdas had gemaakt voor opa. Misschien doe ik dat wel volgende keer, want een schaar daar mag ik nog niet mee spelen op de crèche. Dan doe ik dat wel als ik naar school toe ga.

liefs, Lola

Posted by lolahuibers

Leave a Reply