Opa en Oma Beetsterzwaag

Hallo allemaal,

vandaag komen opa Max en oma Jayne en een hondje naar ons toe, die heb ik al heel lang niet gezien. Ik zie opa Piet en oma Henriette vaker omdat zijn dichterbij wonen. Dat hondje heet Loebas en die pakt steeds mijn speelgoed af, maar dat gaat niet gebeuren! Alles wat ik neem of oppak dat moet hij ook hebben. Met sommige dingen is dat prima, maar mijn baby en aap dat is een serieuze zaak dus daar blijf hij van AF!

Het is wel leuk hij rent achter balletjes aan, Taat doet dat niet .. nou ik ga weer even gooien met het hondje en Oh ja, ik heb ook cadeautjes gekregen, zou ik dan toch ook een kinderdag hebben?

Mamma heeft weer lekker gekookt, de bami van mijn overgroot oma. Die oma heb ik nooit gezien, maar als zij zo lekker kan koken zoals Mamma dat kan, dan heb ik een hoop gemist!

… Geef Hier …

liefs, Lola

Posted by lolahuibers

Leave a Reply