Pappa, Mamma en ik

Hallo allemaal, hier ben ik weer … vandaag gaat het denk ik wel wat beter met Pappa en Mamma en mijzelf. Wij zijn naar een gebouw geweest waar ze naalden in Pappa’s en Mamma’s arm hebben gestoken. en dat wilden ze helemaal zelf! Ik heb gelukkig geen gekregen, maar ben wel ziek geworden.

Pappa en Mamma zijn voor de tweede keer in dat gebouw geweest en zijn nu beide heel ziek, het grappige van alles is dat ze mij bijna niet kunnen horen dus ik vertel ze van alles en nog wat, maar ze glimlachen alleen maar. Mamma zegt dat het oorpijn is. Bij Mamma doen haar oren het meeste pijn, bij Pappa iets minder en hij zorgt nu goed voor ons. Lieve Pappa heb ik hè? Ik ga maar weer zo naar bed want echt fijn voelt het nog niet aan, tot gauw. En voor Mamma en Pappa heel veel beterschap.

Liefs, Lola

Posted by lolahuibers

Leave a Reply