Van alles en nog wat

Hallo allemaal,

het is weer een tijdje geleden dat ik iets heb geschreven. Zo druk was het om mij heen! Pappa en Mamma die soms wel of soms ook niet thuis waren. Als Pappa en Mamma weg moesten dan ging ik naar het gesticht toe en dat is ook heel leuk. In het begin vond ik het maar niets en wilde niets liever dan bij Mamma zijn maar nu heel stiekem gezegd vind ik het daar ook Super gezellig en leuk – maar ja soms moet ik toch wel de schijn ophouden en doen alsof ik het niet leuk vind.
Afgelopen keer waren Pappa, Mamma en ikke ziek. Gelukkig heeft Pappa een hoop voor ons gedaan en we zij nu beter, maar ziek zijn is echt niet leuk! Dat wil ik nooit meer zijn .. oja, ik heb nu wel een HEEL vreemd ding gezien, het prikt, maar smaakt heel lekker je kunt het eten .. het is een ananas! zegt Mamma. Die ananas zat in een doos met heel veel andere lekkere dingen voor ons, toen we ziek waren

Ik ben ook al weer wat gegroeid en sinds kort kan ik eindelijk een deur openen! Als ik op mijn tenen sta dan kan ik dat glimmende ding naar beneden trekken. En we zijn naar een heel groot eethuis geweest met de bakfiets. Dat was heel spannend en lekker eten was daar ook gezellige muziek. Misschien is het leuk om volgende keer met z’n allen te gaan. Of kan dat weer niet vanwege Covid? De laatste tijd word ik warm aangekleed door Mamma omdat het kouder begint te worden en als dat zo is, dan ben ik zo dadelijk jarig! Dan ga ik mijn tweede levensjaar in en ik vind het geweldig bij Pappa en Mamma.

Nog even dit, ik hoop dat oma Henriette opa Piet het verschil tussen een afstandsbediening en telefoon leert. Opa Piet schrijft op Facebook dat ik bel, met een afstandsbediening in mijn hand! Opa Piet dat gaat niet zo goed hoor, wel goed luisteren naar oma hoor!

Liefs, Lola

Posted by lolahuibers

Leave a Reply