JARIG JARIG JARI.. G

Hallo allemaal,

eindelijk tijd gevonden om even weer wat erbij te zetten op mijn blog. Weten jullie wel dat ik jarig ben geweest op 13 oktober? Ik ben nu 2 jaren oud! en heel wijzer geworden hoe het een beetje hier op deze wereld toe gaat.

Ik heb mijn Pappa en Mamma heel goed uitgekozen vind ik van mijzelf. En Taat is mijn beste vriend, hij begrijpt mij heel goed.
Het huis waar wij nu inzitten wordt een beetje klein voor ons drieën, want mijn garderobe, hihihi duur woord hè voor een twee jarige … wordt steeds groter en groter daarom gaan wij ook verhuizen naar een groter huis, gelukkig hier in de buurt. Pappa en Mamma hebben het mij laten zien maar het was zo lang geleden, dus weet ik niet meer hoe het er uit ziet.

Het weekend van mijn jaardag waren opa Max en oma Jayne, oom Tristen en tante Tereza er en ik heb heel veel cadeaus gekregen, een lekkere taart van oma Jayne gekregen met twee kaarsjes, een koffiemachine en broodrooster met brood en ei om ontbijt voor Pappa en Mamma te maken en de hond van opa oma heeft voor mij een liedje gezongen lief hè?Het was heel gezellig en lekker gegeten.

morgen ga ik weer ontbijt voor Pappa klaarmaken, de was doen en … !! oh ik ben zo druk !!, ik moet van Mamma ook al zoveel doen. Oja weten jullie Loebas het hondje van opa Max en oma Jayne heeft voor mij gezongen toen ik jarig was knap van hem hè?

zo nu moet ik naar mijn vriendjes en vriendinnetjes in het gesticht denk ik,

liefs Lola

Posted by lolahuibers

Leave a Reply