Een nieuw jaar

Hallo allemaal,

Wat een een drukke tijd heb ik gehad. Pappa en Mamma sleepten mij mee op opa en oma bezoek en ook naar oom Tristen en tante Tereza. En een paar dagen later, klappen er allemaal harde flitsen in de lucht en op de grond. Zo hard dat het pijn deed aan mij oortjes. Blijkbaar is dit iets wat elk jaar gebeurd wel gek hoor, maar ik denk dat ik er aan moet wennen. Oja en de kerstman was bij opa Max en oma Jayne geweest en heeft heel veel pakjes bij hun kerstboom neergelegd – en de kerstman wist niet meer of wij al in het nieuwe huis zaten of nog op het oude, dus heeft de kerstman het voor de zekerheid mijn pakje daar neergelegd. Ik heb die man nog nooit gezien, alleen op een plaatje – maar ik denk dat ik hem maar goed in de gaten moet houden.

De Kerstman heeft mij een stofzuiger en emmer gegeven en nu kan ik Mamma en Pappa goed helpen. Ik maak al iedere morgen een espresso voor Pappa en brood met ei klaar dan hoeft Mamma dat niet meer te doen. Met Pappa zijn smaak is toch niet zo goed meer nadat wij allemaal ziek waren geweest, want het ontbijt van Pappa die ik klaar maak is gewoon gekleurd hout, elke dag weer. Hoe Koffie moet smaken weet Pappa ook niet meer zo goed, want hij krijgt een kopje met niks er in van mij. Maar ik laat het maar zo …

Liefs Lola

Posted by lolahuibers

Leave a Reply