Nu mag ik het wel zeggen …

Hallo allemaal,

hier ben ik weer en met heel leuk nieuws … ja echt spannend hoor! Nee niet dat we naar een ander huis toe gaan dat weet iedereen al, ook niet dat wij ziek zijn geweest en dat Pappa en Mamma waren getest met Corona ook dat weet bijna iedereen, en dat oom Harm en tante … van ver weg komen ook dat weet iedereen. En dat opa Piet voor zijn beurt heeft gesproken, hij heeft het nieuws de wereld ingebracht, zonder zijn vinger op te steken zoals ik in het gesticht moet doen .. stout hè? Nu ik geloof dat niet iedereen het heeft gelezen, gezien. Gelukkig maar voor opa Piet.

Weet je wat er gebeurt? Ik krijg er een broertje of zusje bij! Zo maar helemaal voor niks! Ik moet wel heel lang wachten, en dat is niet de sterkste kant van mij. Maar het is wel leuk om te kunnen regeren over iets anders dan Taat. Nou dat was het nieuws en nu maar weer gauw de boterham voor Pappa klaar maken.

Liefs, Lola

Posted by lolahuibers

Leave a Reply