Mijn 1e berichtje 2022

Hallo allemaal,

hier ben ik weer – een hele tijd niets van mij laten horen … opa Max was bezig met mijn website en opa vertelde dat de computer waar mijn website op leeft, een klein probleempje heeft/had. Doordat de regels van de regering nog strenger worden moeten ook de eenvoudige sites aan bepaalde regeltjes voldoen … het lijkt net de kinderopvang, regeltjes … Maar daardoor is opa in de problemen gekomen met alleen maar één lettertje !! de “S” .. en heeft heel veel verteld maar ik begrijp dat toch niet (nog) dus ga ik maar lekker eten.

Opa zegt wel dat hij nog heel druk bezig is om die S voor elkaar te krijgen, maar wanneer en hoelang dat gaat duren weet hij niet. Wat ik WEL weet is dat ik een broertje of zusje erbij krijg en dat het allemaal heel goed gaat. Mamma en Pappa zijn heel druk bezig met werken en praten over het nieuwe huis en morgen (vrijdag 11 februari 2022) gaan zij iets heel belangrijks ophalen !!! de sleutel van het nieuwe huis.

Jammer ik was net gewend aan dit hier en nu moeten we al weg. O ja en gelukkig is dat dichterbij mijn kinderschooltje. Ik moet zo dadelijk weer ontbijt voor Pappa en Mamma klaar maken. Dat is heel eenvoudig hoor ! en ook een kleintje koffie voor pappa zetten, en daarna stofzuigen en stoffen het lijkt net of dat ik een hele echte baan heb. Alleen ik word er niet voor betaald. Mijn spaarpot blijft steeds leeg – opa Max heeft het over gebit coins dat schijnt wel te werken, beter dan de rente op de bank. Ik denk dat voor mijn verjaardag zo’n gebit coin een mooi cadeau kan zijn, want je kunt niet snel genoeg beginnen met sparen – op een slimme manier ?

zo ik ga ontbijt klaar maken.
liefs, Lola

Posted by lolahuibers

Leave a Reply