Bij opa Max-is en oma Jayne ..

hallo allemaal,

wij zijn naar opa Max-is en oma Jayne gegaan, ik vind dat wel leuk maar het duurt zooo lang voordat wij daar zijn, Pappa zegt dat het Friesland heet. Ik was dat vergeten dat in de auto zitten wel erg vervelend is. Toen wij bij opa en oma aan kwamen was Mamma opa Max-is kwijt, en ze vertelde: ” ik weet niet waar opa Max is ..” dus waren we opa Max-is kwijt. Zielig hè? Maar gelukkig kwam opa Max-is er aan en ook oom Tristen en tante Tereza en Lyra en Loebas. We hebben heel veel plezier gehad. Mamma wilde ook nog naar Otis gaan maar weer in de auto vond ik niet zo’n goed idee dus zijn we bij opa gebleven. Ik heb oma Jayne niet gezien want zij was oppassen op Otis en zijn broers. We hebben nog wel gewacht maar het werd later en later dus zijn we maar naar huis gegaan. Oma zien we straks in Utrecht in ons nieuwe huis en mijn kamer. Opa vond het heel gezellig en wij ook en laat zijn we naar huis gegaan en heb lekker in de auto kunnen slapen.

liefs, Lola

mamma zegt: “.. ik weet niet waar opa Max-is ..”

Posted by lolahuibers

Leave a Reply